Wil je ook uitgerust wakker worden?

Laat ZoeteSlapers je dan helpen!

Droom jij van betere nachten?

Wat houdt een samenwerking met ZoeteSlapers in?

Wil je dat wij jou en je gezin helpen aan een betere nachtrust? Wil je dat ook jouw kindje een Zoete Slaper wordt? Wij werken er graag samen met jou aan om dit te bereiken. Een slaapcoach traject ziet er als volgt uit:

telefonische kennismaking slaapcoach

Telefonische kennismaking

We starten altijd met een gratis telefonische kennismaking. Een slaapcoach traject is een grote uitgave, je gaat een intensieve samenwerking aan en wij begrijpen heel goed dat je eerst wil ontdekken of er een goede klik is tussen ons. In dit gesprek luisteren we graag naar de slaapproblemen waar jullie tegenaan lopen met je kindje. We bespreken of jullie klaar zijn om echt aan verandering te werken en hoe wij je daarbij kunnen helpen.

intakegesprek slaapcoaching in praktijkruimte ZoeteSlapers kinderslaapcoaching Assen

Intakegesprek

Heb je een goed gevoel bij mij als kinderslaapcoach en wil je graag starten met slaapcoaching? Dan maken we een afspraak voor een intake gesprek. Dat kan bij jullie thuis zodat ik een goed beeld kan vormen van je gezin. Woon je wat verder van Assen of Emmeloord af, dan doen we de intake via videobellen.

Voor ons gesprek krijg je toegang tot de ZoeteSlapers Slaap Academie. In deze online omgeving vind je informatie om je voor te bereiden op de coaching. Je ontvangt een uitgebreide vragenlijst. Ook vragen we je om van 3 aaneengesloten dagen en nachten een slaaplog bij te houden. Al deze informatie is nodig om een helder beeld te krijgen van het ritme en de slaapproblemen van je kindje.

Tijdens de intake bespreken we de slaap uitdagingen, de ontwikkeling en het karakter van je kind en welke doelen jullie graag willen bereiken. Ook krijg je informatie over slaap passend bij de leeftijd, ontwikkeling en slaapsituatie van jullie kind. Daarna maken we samen een slaapplan op maat, dat passend is bij de ontwikkelingsfase van jouw kind, de gezinssituatie en jullie wensen. Wil je blijven voeden en/of co-slapen? Geen probleem. Ben je klaar met de fles en/of de speen, dan nemen we het afwennen daarvan ook mee in het plan. We vinden het belangrijk om samen een slaapplan te maken waar jullie een goed gevoel bij hebben. Zo ontstaat er iedere keer een uniek plan.

mama knuffelt baby

De coaching

Aan het einde van de intake bepalen we samen de datum om te starten met de coaching. Vanaf het startmoment hou je weer dagelijks een slaaplog bij, die je coach elke werkdag voorziet van feedback. Daarnaast hebben we telefonische vervolggesprekken. Als het nodig is passen we het slaapplan aan. Kinderen ontwikkelen zich snel, omstandigheden kunnen veranderen. En soms ontdekken we pas na de start dat jouw kindje toch anders reageert dan verwacht. Het is dan beter om de aanpak te veranderen. Daarom is het slaapplan flexibel, zodat we kunnen inspelen op de behoefte van jouw kindje en maximaal resultaat behalen.

Vrijblijvend kennis maken?

Plan 20 minuten in onze agenda

Ben jij er klaar voor om je kindje beter te leren slapen?​

Om ons werk als coach goed te kunnen doen zijn wij afhankelijk van jullie als ouders. We doen dit samen. Het is niet alleen voor ons als slaapcoach hard werken. Ook jullie moeten bereid zijn om met volledige toewijding te werken aan de slaap van je kindje. Zorgvuldig en volledig invullen van het slaaplog is erg belangrijk. Dit vraagt tijd en aandacht. De gezondheid van je kind is ook van invloed, zijn er medische oorzaken die de slaap in de weg zitten? Tijdens het intakegesprek zal je coach dit met jullie bespreken en als het nodig is doorverwijzen naar bijvoorbeeld een arts of lactatiekundige.

En als laatste het allerbelangrijkste: consistent zijn. Wanneer dit allemaal klopt, is de kans van slagen 95%. Ben jij er klaar voor? Neem dan een kijkje bij de Slaapcoaching pakketten.

Scroll naar boven