Verzenden en retourneren

Levertijd

Bestel je voor 12.00 uur dan verzend ik je pakketje dezelfde dag, m.u.v. zondag. Bestellingen die op zaterdag worden verzonden, worden doorgaans op maandag bezorgd.

Ik ben afhankelijk van de snelheid van de vervoerder en daarom kunnen aan deze termijnen geen rechten worden ontleend.

Verzendkosten

Ik verzend binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en reken een standaard verzendtarief van € 3,75.

Bestelling ophalen

Het is mogelijk om je bestelling af te halen in Assen. Dit kan je aangeven bij het afrekenen, je betaalt dan geen verzendkosten. Na bestelling neem ik contact met je op om een afhaalmoment af te spreken, vaak kan dit dezelfde dag nog.

Retourneren

Elke bestelling die wordt geplaatst, wordt met veel liefde en aandacht verzonden. Het kan echter voorkomen dat je toch niet tevreden bent.

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is de bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Retourneren gaat als volgt:

 • Aangebroken producten worden niet retour genomen.
 • Meld je retour aan door een mail te sturen naar info@zoeteslapers.nl
 • Verpak het artikel in een stevige beschermende verpakking en plaats het ingevulde retourformulier in de doos. Hier vind je het formulier voor retourneren.
 • Schrijf het retouradres op de verpakking of gebruik het label:
  ZoeteSlapers Kinderslaapcoaching
  Transportweg 8 2e etage
  9405 PR Assen 
 • Zorg voor voldoende frankering en breng het naar de brievenbus of PostNL servicepunt. De kosten van de retourverzending zijn voor eigen rekening.
 • Na ontvangst van je retour stort ik het aankoopbedrag terug op je bankrekening (binnen 14 dagen).
Scroll naar boven