Slaaptips blog

Meer lezen over beter slapen?

Slaaptips blog voor je baby en kind

Ook op zoek naar slaaptips?

Slaaptips voor baby en kind

Ben je op zoek naar slaaptips voor jouw baby of kind? Dan ben je op de juiste plek! Hier plaats ik regelmatig een nieuwe blog met handige info en slaaptips voor kindjes van 0 – 6 jaar. Weet jij nog een interessant onderwerp voor een blog? Of mis je bepaalde tips op deze pagina? Stuur me dan een mailtje en wie weet schrijf ik er een blog over.

kind klaar voor overgang ledikant naar groot bed
José Gossen

Wanneer van ledikant naar groot bed?

Ik krijg regelmatig de vraag van ouders wat nu het beste moment is voor je peuter om van ledikant naar groot bed te gaan. Mijn antwoord? Wacht zo lang mogelijk. Dat is echt het fijnste voor iedereen en helemaal wanneer je kindje nog niet goed zelfstandig in slaap kan vallen.

Lees verder »
Mijn kind is vroeg wakker, slaapproblemen bij kinderen, slechte slaper
José Gossen

Vroege vogels

Iedereen met kleine kinderen weet dat uitslapen er de komende jaren niet van gaat komen, veel kinderen zijn om 6.30 uitgerust en klaar om de dag te beginnen. Ze hebben zin om weer nieuwe dingen te ontdekken en te leren. Dat is normaal en past bij de ontwikkeling van een

Lees verder »
Slaapcoaching, slaapproblemen, peuters, kleuter, slapeloze nachten
José Gossen

Voorbereiden op slaapcoaching

Een slaapcoach inschakelen is voor veel ouders een grote stap. Vaak vertellen ouders mij dat ze alles al hebben geprobeerd om het slapen beter te maken. Stapels boeken gelezen en urenlang het internet afgespeurd voor slaaptips. Niks werkte om hun baby of kind beter te laten slapen en als laatste

Lees verder »

Op zoek naar slaaptips voor jouw baby of peuter?

Wist je dat wij gratis e-books, schema’s, checklists en nog veel meer hebben? Vol met informatie en slaaptips voor baby’s, peuters en kleuters.

bladerstrook
Scroll naar boven