Klaar met de korte dutjes van je kindje?

Slaapgids Dutjes

Help mijn baby doet korte dutjes!

Slaapgids Dutjes

Ben jij er klaar mee dat je baby korte dutjes in bed doet? Wil je meer hulp bij het verbeteren van de dutjes van je baby of peuter? De Slaapgids voor Dutjes gaat je daarbij helpen!

Deze gids bevat waardevolle informatie en praktische tips om je te helpen bij het verlengen van de dutjes van je baby of peuter. Ik vertel je stap-voor-stap wat normale dutjes zijn per leeftijd, waarom je kind korte slaapjes doet en hoe jij je kindje langere dutjes leert doen. Daarnaast ontdek je alles over dutjes overgangen en geef ik antwoord op Wat als.. vragen.

Bestel de Slaapgids Dutjes nu en krijg meteen toegang tot alle informatie die je nodig hebt om de dutjes van je kindje te verbeteren.

Veelgestelde vragen over de slaapgids Dutjes:

De Slaapgids Dutjes is voor ouders van baby’s, dreumesjes en peuters. Eigenlijk zolang je kleintje een dutje nodig heeft.

In deze gids vind je geen uitgebreide voorbeeldroutines. Ben je op zoek naar uitgebreide dagritmes per leeftijd, dan raad ik de Slaapgids Dagritmes aan.

Jazeker! Meteen na afrekenen stuur ik je een mail met de slaapgids.

In deze gids focus ik puur op de slaapjes overdag. Slaapt je kindje ’s avonds en ’s nachts nog niet zelfstandig in, dan raad ik je aan om dat eerst aan te pakken. Dat kan met de Online cursus Leer je baby slapen.  En natuurlijk help ik  je ook graag met 1 op 1 coaching.

bladerstrook
Scroll naar boven