Een einde aan slapeloze nachten

Stel je voor hoe het zou zijn als ook
jouw kindje lekker kan slapen

Lieve ouder,

Jouw baby is echt niet de enige op de wereld die niet wil slapen

Maar liefst één op de vier kinderen heeft moeite met slapen. In slaap vallen is, net als fietsen en lezen, een aangeleerde vaardigheid. En net als met leren fietsen, kost het sommige kindjes heel veel tijd en moeite om zelfstandig in slaap te leren vallen. En bij kindjes die eerst goed konden slapen, kan door een slaapregressie een associatie ontstaan waardoor het zelf in slaap vallen ineens niet meer lukt.

Vrijblijvend meer weten?

Ben je vermoeid en op zoek naar hulp?

Ik begrijp dat jij hierdoor zelf ook uitgeput raakt en het niet meer weet. Je doet van alles om je baby te leren slapen. Maar voel je vooral niet schuldig over de slaapassociaties die daardoor zijn ontstaan. Dat is allemaal vanuit liefde voor je kindje. En daarom ben je nu ook hier om te lezen over kinderslaapcoaching. Natuurlijk wil je zelf beter slapen, zodat jij de beste ouder kan zijn. En nog meer van je kindje kan genieten. Maar je weet ook dat het voor je kindje belangrijk is om voldoende te slapen. Zodat hij of zij zich optimaal kan ontwikkelen en groeien.

Ik ben opgeleid als Gentle Sleep Coach®. En vanuit die methode leer ik ouders hoe zij met liefdevolle, responsieve methodes hun kindje kunnen leren slapen. Het is niet nodig om je baby alleen op haar kamertje te laten huilen. Er zijn zachtere technieken dan ‘cry it out’ om je kind te leren slapen en ik kan je daarbij helpen.

Slaapconsult

Een consult kan je op weg helpen naar meer rust. Klik hier als je meer wilt weten

Slaapplan

Met een slaapplan op maat kan je zelf gaan werken aan langere nachten

Slaapcoach traject

Ik kan jou en je gezin persoonlijk begeleiden naar meer rust en plezier

Vrijblijvend meer weten?

7 tips voor een fijn bedritueel

Wil jij een fijn bedtijd ritueel voor jouw kindje? Download hieronder mijn E-book met tips om een ritueel te creëren waar jullie beide blij en rustig van worden.

Vrijblijvend kennismaken?

Natuurlijk is het belangrijk dat je een klik voelt.

Scroll naar top