Wil jij dat je kindje met een fijn gevoel zelf in slaap kan vallen?

Slaapcoach traject

Wil je een einde aan alle slapeloze nachten?

Met het slaapcoach traject ga je dit bereiken

Niet alle baby’s gaan uit zichzelf fijn slapen. Misschien zit jij al maanden of zelfs jarenlang met een slecht slapende baby of peuter. Ik kan me voorstellen dat je opziet tegen het zelfstandig leren slapen van je baby en het misschien lastig vindt om hierin de juiste keuzes te maken. Ben jij op het punt dat je voor je gevoel alles hebt geprobeerd en echt niet meer weet wat je moet doen? Vind je het fijn om al je twijfels, frustraties en vragen bij iemand neer te kunnen leggen die gespecialiseerd is in kinderslaap? Zodat je weet dat je de juiste slaapcoach techniek voor jouw baby of kind toepast. En jij en je partner vol kunnen focussen op het begeleiden van jullie kindje? Dan is een Slaapcoach traject de beste keuze.

grijze sterretjes

“Goede nachtrust is goud waard”

Wat ga je bereiken met een slaapcoach traject van ZoeteSlapers?

Stel je eens voor dat jouw kindje zijn of haar bed een fijne plek vindt en zelfstandig in slaap kan vallen. In 3 weken help ik jou om dit te bereiken. Nee het is geen droom, dit kan echt!

Nu denk je misschien, ik heb zelf alles al geprobeerd wat op Google te vinden is. Waarom zou het met de hulp van een kinderslaapcoach dan wel lukken? Ik begrijp deze twijfels.

Een losse aanpak van Google plukken is helaas vaak niet effectief. Als gecertificeerd  slaapcoach kijk ik naar alle puzzelstukjes zoals oa het karakter van je kind, het ritme overdag, rituelen, voeding en ook de geboorte en start van je baby.

Ik werk met een responsieve en bewezen aanpak die we aan jullie situatie en kindje aanpassen. Kindjes reageren soms onvoorspelbaar, daarom zullen we tijdens de slaapcoaching de aanpak finetunen als dat nodig is. Ik help je doorzetten op momenten dat je anders had opgegeven. 

baby leren slapen - ZoeteSlapers- slaapcoaching baby

Ook jouw kindje kan een Zoete Slaper worden

Samen zorgen we ervoor dat:

1 op 1 slaapcoaching pakketten

Zon

6 mnd - 6 jaar
795
 • Kennismaking 20 min
 • Voorbereiding in online academie
 • intakegesprek 1,5 - 2 uur
 • Slaapplan op maat
 • 3 weken coaching ma - za
 • coaching via mail en telefoon
 • Bibliotheek met slaapinfo
 • App contact
 • 6 maanden nazorg

Ster

6 mnd - 6 jaar
595
 • Kennismaking 20 min
 • Voorbereiding in online academie
 • Intakegesprek 1,5 uur
 • Slaapplan op maat
 • 3 weken coaching ma - vr
 • coaching via mail en telefoon
 • Bibliotheek met slaapinfo

Maan

6 mnd - 6 jaar
295
 • Kennismaking 20 min
 • Voorbereiding in online academie
 • Intakegesprek online
 • Slaapplan op maat
 • 1 week coaching
 • coaching via mail en telefoon

Succes verhalen

Wat ouders zeggen over coaching van ZoeteSlapers:

Henriëtte en Mark
Henriëtte en Mark zoon 2 jaar
Lees verder
"Wij kregen coaching bij het slapen van onze twee-jarige zoon. Hij werd elke nacht meerdere keren wakker en weigerde zonder fles te gaan slapen. Voor ons was het onwijs moeilijk om door te pakken, zonder ons echt goed te voelen bij de manier waarop we het konden aanpakken en echt aan te sluiten bij wat onze zoon hielp. José gaf ons een heldere uitleg van het ontstaan en in stand houden van het slaapprobleem, gaf adviezen hoe we dit konden doorbreken en maakte samen met ons een duidelijk plan van aanpak. Deze voelde voor ons goed, ook al zouden het pittige weken/nachten kunnen worden. José zocht regelmatig contact om te vragen hoe het ging, gaf praktische tips en uitleg n.a.v. situaties of vragen en toonde oprecht interesse in hoe onze zoon reageerde op de veranderingen. Het was voor ons een steun om niet op te geven en consequent te blijven en ondanks dat het voor een twee-jarige moeilijk is om patronen te doorbreken, ging het eigenlijk heel soepel! Wat heerlijk om beter te slapen!"
Wieneke en Gerrit
Wieneke en Gerrit Dochter 17 maanden
Lees verder
"We moesten regelmatig 5x per nacht er uit, huilen en alleen op te lossen door flesje water. Nu hoeven we er in de regel niet meer uit. Een keer in de twee weken gemiddeld en slaapt ze zo’n 11-12 uur rustig door. We hebben jouw hulp echt als coaching ervaren, supportief, luisterend en kijken naar de mogelijkheden. We kregen het gevoel dat we het goed deden en onze dochter kennen."
Silvia en Johan
Silvia en Johan Zoon 1 jaar
Lees verder
"Heel erg veel aan de coaching gehad, sindsdien slaapt ons zoontje een stuk beter en is hij beter te pas echt een aanrader voor iedereen met een kindje met slaap problemen, bedankt!"
Anoniem
Anoniem dochter 11 maanden
Lees verder
"José heeft ons heel goed geholpen bij de slaapproblemen van onze dochter. Het probleem was dat onze dochter om de drie uur wakker werd en zelf moest leren in te slapen. José stelde met ons een schema op en gaf ons opties om het vol te houden. Ze luisterde goed naar ons, analyseerde ook het dagritme, gaf prima tips en uiteindelijk sliep ons dochtertje (binnen een weekje) heerlijk door. We hebben nog steeds veel aan alle (slaap)adviezen die we van haar hebben gekregen."
Floor en Joeri
Floor en Joerizoon 6 maanden
Lees verder
"Wij hebben een slaapcoaching traject gehad van Ardie voor onze zoon. Het is fijn dat er iemand met je mee kan denken en richting kan geven waardoor wij meer grip hebben gekregen op de slaap van onze zoon (en dus ook die van ons). De samenwerking met Ardie was heel prettig, ze is erg betrokken. Het hielp ons dat er naar ons geluisterd werd en gekeken werd naar wat werkt in onze situatie. De uitleg die ze geeft over slaap was voor ons helpend om het vol te houden, omdat wij niet direct verandering merkten. Iedereen die twijfelt of het passend is zouden wij zeker adviseren om eens contact te leggen."
Paulien en Nicky
Paulien en Nickydochter 17 maanden
Lees verder
"We voelden ons begrepen en het was heel fijn om te weten dat we er niet meer alleen voor stonden. Wel had ik gehoopt op een 'aha-moment' of 'de gouden tip' tijdens dat eerste online gesprek, maar die was er niet en dat vond ik eerst wat teleurstellend. Na een tijd besefte ik wel meer en meer dat we al veel wisten en gelezen en geprobeerd hadden, waardoor het al heel moeilijk was om nog echt een heel andere tip te weten te komen. Ik merkte dat het voor ons echt nodig was om een methode te kiezen met een professionele achtergrond zodat we zeker waren dat we het juiste deden voor Lis. En dan kwam het neer op héél consequent handelen en dit ook volhouden. Dat was niet altijd even gemakkelijk maar was wel echt de sleutel naar beter slapen in onze situatie. Het idee dat er elke dag opvolging en hulp was, was heel geruststellend. Er werd ook telkens snel gereageerd op onze mails, waardoor we diezelfde dag weer dat beetje extra zekerheid kregen om het slapen op een rustige manier te kunnen aanpakken. Heel fijn! Bedankt!"
Niels en Anouk
Niels en Anoukzoon 11 maanden
Lees verder
"Ardie heeft ons heel goed geholpen met het slaap probleem van onze zoon. Seff sliep wel, maar sinds de vakantie alleen nog tussen ons in of in de kinderwagen. Na het invullen van de intake lijst kwam Ardie in de intake meteen met een plan van aanpak. In kleine stappen richting ons doel: Seff zelfstandig in z’n eigen bed in slaap laten vallen. In een paar weken zijn we van eerst alleen spelen op z’n kamer, naar de nachten in z’n eigen bed, en toen ook overdag in z’n eigen bed, naar volledig zelfstandig in slaap vallen. We hadden dagelijks contact per mail, waarin wij Ardie een log stuurde van de afgelopen dag en nacht waar Ardie ons dan feedback op gaf. 2x per week hadden we telefonisch contact om de nieuwe te nemen stap te bespreken. Die dagelijkse log was voor ons een goede stok achter de deur om consequent te blijven. Het ging natuurlijk niet vanzelf en we hebben echt wel pittige nachten gehad. Maar door elke keer hetzelfde te reageren op Seff leerden we hem dat het geen zin heeft om te schreeuwen, maar ook dat z’n eigen bedje een fijne plek is. En afgelopen zondag werden wij om 8.30u wakker en keken elkaar verbaasd aan. Slaapt hij nog?! Heel veel dank aan Ardie voor haar hulp en begeleiding!"
Lindy en Ronny
Lindy en Ronny Tweeling 1 jaar
Lees verder
"Doen, goede nachtrust is goud waard. En iemand om bij twijfel op terug te kunnen vallen voorkomt veel frustratie."
Krista en Dennis
Krista en Dennis zoon 15 maanden
Lees verder
"Je bent een hele fijne vrouw en heel lief je legt alles zorgvuldig uit en niks MOET, maar je legt ze uit zodat je het kan proberen. Je hebt veel kennis van kinderen en weet ook precies welke soort fases ze doorheen gaan. Ik zou je zeker aanbevelen als het ter sprake komt in mijn omgeving."
Ilona en Harm Jan
Ilona en Harm Jandochter 1 jaar
Lees verder
"Je bent heel rustig en geduldig en luisterde goed naar ons verhaal. Je bent daarnaast erg deskundig en gaf ons steeds precies de juiste handvatten om de volgende stap op de goede weg te zetten. De coaching bestond ook uit haalbare stappen, wat voor ons motiverend werkte. Het proces was daardoor veel minder belastend dan we van tevoren hadden gedacht. We voelden ons zelfverzekerd in wat we deden omdat we wisten dat we een goede professional achter ons hadden staan. We hadden er dan ook alle vertrouwen in dat de coaching zou slagen."
Arjan en Ilse
Arjan en Ilse dochter 21 maanden
Lees verder
"DOEN als het nodig is voor je kind! Wij waren zo moe en hopeloos, wij dachten echt dat het niet beter kon. Maar met de hulp van José hebben wij een passend methode gevonden voor onze dochter. Het heeft niet alleen onze slaap maar ook relaties geholpen."
Anoniem
Anoniemzoon 6 maanden
Lees verder
"Onze zoon sliep elke nacht tussen ons in, hij werd om de 2-3uur wakker voor een voeding en sliep overdag maximaal een half uur achter elkaar. Nu slaapt hij altijd in zijn eigen bedje en komt hij ‘s nachts vaak 1 soms nog maar 2x voor een voeding en tussendoor soms een speen. Overdag lukt het steeds vaker om langer te slapen dan 30minuten. Nogmaals enorm bedankt. Dit hadden we 3 weken geleden wel gehoopt maar niet durven dromen dat het zo snel zoveel beter zou gaan. We hebben ons bed en onze avond weer terug en over het algemeen een blije baby!"
Ouders van Sam
Ouders van Sam15 maanden
Lees verder
"Sam kon niet zelfstandig in slaapvallen. Dit zorgde er mede voor dat, als hij s 'nachts wakker werd, hij niet zelf weer in slaap kon vallen. Vanuit onszelf wilden we het eerst zelf proberen op te lossen. Maar we hadden de coaching, achteraf eerder moeten aangaan. Het heeft ons veel geholpen."
Paulus en Marieke
Paulus en Mariekedochter 7 maanden
Lees verder
"Aan het begin van ons traject werd onze dochter nog meerdere keren wakker voor troost of een voeding. De afgelopen dagen zat ze nog op 1 klein flesje in de vroege ochtend (en soms nog troosten rond 1u of 3u), en vannacht (tromgeroffel…) is ze zelf blij gaan slapen om 18.30u en werd ze vrolijk wakker om 06.30u! José is rustig en positief ingesteld, luistert goed en laat ruimte voor eigen inbreng. Niet blijven modderen, zoek iemand die met je meekijkt/meeluistert/meedenkt!"
Ouders van Max
Ouders van Max 21 maanden
Lees verder
"Voor jouw hulp sliep Max alleen maar bij ons in bed en viel alleen in slaap met onze hulp en werd in de nacht nog vaak enkele uren wakker. Op dit moment slaapt Max zowel overdag als in de avond/nacht in zijn eigen bed en valt hier zelf in slaap met alleen af en toe een geruststellende stem van ons vanuit de gang. De coaching van José was geweldig! Zeer behulpzaam, motiverend en duidelijk. Het was ook erg fijn dat we mee mochten denken en dat je ons alle vertrouwen erin gaf. Hiernaast was het erg fijn om elke dag even een motiverende mail te ontvangen met adviezen en tips. Het is zo enorm waardevol voor ons geweest en achteraf gezien hadden we hier veel eerder mee moeten starten."
Ouders van Sacha
Ouders van Sacha1,5 jaar
Lees verder
"Voor je hulp belandde onze jongste dochter elke nacht in ons bed, ze werd ongeveer iedere 1,5 uur wakker en had in haar hele leven 7 nachten doorgeslapen. Sinds de eerste dag van de slaapcoaching heeft ze alleen nog maar in haar eigen bedje geslapen. Sinds een week slaapt ze nu zelfs zonder een overgangsprobleem op haar grotemeidenkamer en het gaat super goed. Nogmaals dank, het gaat zo goed met Sacha! We durven zelfs al een beetje af te wijken van het strakke regime. Met oud&nieuw hebben de meiden bijvoorbeeld tot 2 uur bij vrienden geslapen en Sacha is na een autoritje van half uur direct weer thuis verder gaan slapen."
Iris en Auke
Iris en Aukedochter 8 maanden
Lees verder
"Coaching van José was heel fijn! Je hebt goed onze situatie in beeld gebracht en kwam met een duidelijk advies wat we konden veranderen, zodat we hier zelf niet meer over na hoefden te denken. Maar wel op een manier die bij ons past en waar wij ons ook goed bij voelen. Na de slaapcoaching wordt onze dochter nog maar 1 keer wakker om te drinken en ze heeft zelfs al een paar nachten helemaal doorgeslapen! Met een paar kleine aanpassingen gaat het nu supergoed en dat scheelt een hoop frustratie en slapeloze nachten. Ik zou iedereen aanraden om het zeker te doen! Het is best een investering en achteraf lijkt het heel simpel, maar meer slaap is zoveel waard! Soms heb je gewoon even iemand van buitenaf nodig die met je mee kijkt en kan benoemen wat je anders moet doen, want zelf zie je dit niet."
Vorige
Volgende
kind wakker in bed verstopt onder deken

Goed om te weten!

grijze sterretjesIn het kort

De slaapcoaching

Zodra we een intakegesprek hebben gepland krijg je toegang tot de online academie. Hierin vind je alvast informatie over slaap, zodat we tijdens de intake vol op jullie situatie en slaapplan kunnen focussen. In de academie krijg je ook tips waar je meteen vandaag al mee aan de slag kan gaan. 

Aan de hand van een vragenlijst en slaaplog doen we een intakegesprek van 1,5 uur. Hierin bespreken we alles wat van belang is voor het slapen van je kindje. De slaapomgeving, rituelen, voeding, slaapassociaties, ontwikkeling van je kindje en nog veel meer. Vervolgens bespreken we wat jullie kunnen gaan doen om je kindje goed te leren slapen. We kiezen samen de aanpak die bij jullie gezin past en wat voor jullie goed voelt. Dit alles werk ik voor je uit in een plan waar jullie mee aan de slag gaan. 

Tijdens de uitvoering van jullie persoonlijke slaapplan krijg je afhankelijk van het gekozen pakket 1 week (5 dagen) of 3 weken lang mijn persoonlijke slaapcoach begeleiding. Dit helpt je door moeilijke momenten, je krijgt veel tips en informatie en natuurlijk vieren we de mooie momenten.

Gemiddeld plan ik in de 3-weekse trajecten 6 telefoongesprekken van 20 min. Ik werk echter niet met een vast aantal gesprekken of belminuten. Ik stem de begeleiding af op wat nodig is om jullie slaap doelen te behalen.

Hoe gaan we te werk?

Wil je meer weten over de werkwijze van ZoeteSlapers?

bladerstrook
Scroll naar boven