Slaapcoach Emmeloord

Wil je meer weten?

Hier lees je alles over slaapcoach Ardie

Slaapcoach Emmeloord

Over Ardie

Mijn naam is Ardie van der Avoird, getrouwd met Edwin en samen hebben wij drie fantastische zonen.
Met al deze mannen en onze teckel Johan woon ik in Emmeloord. Een hoop testosteron in een huis dus, maar vooral erg gezellig!

Ik ben een van die mensen die sport omdat ze het leuk vindt en geef sinds een tijdje sportlessen aan zwangere en bevallen vrouwen.  

Opgeleid als pedagoog heb ik de afgelopen jaren binnen verschillende organisaties kennis en ervaring opgedaan binnen de jeugdzorg.

Toen onze oudste geboren werd, inmiddels ruim 5 jaar geleden ontdekte ik dat slaap (en dan vooral het gebrek eraan) het gezinsleven behoorlijk kan domineren. En ook ontdekte ik hoe helpend het kan zijn om een slaapcoach te benaderen die een stukje met je meeloopt.

kinderslaapcoach-Emmeloord

Woon je binnen 30 minuten van Emmeloord?

Dan kom ik graag bij je thuis voor het intake gesprek

Gentle Sleep Coach® training

Afgelopen jaar werd ik steeds nieuwsgieriger wat de mogelijkheden waren om zelf als slaapcoach aan de slag te gaan. Toen ik in mijn zoektocht de opleiding tot Gentle Sleep Coach® tegenkwam was de keus dan ook snel gemaakt. Januari 2022 heb ik deze opleiding afgerond.

Ik kijk er erg naar uit jullie te mogen helpen de slaapproblemen in jullie gezin op te lossen en de (nacht)rust weer terug te brengen.

sterretjes

Als echte boysmom schrijf ik een blog over opvoeden, opgroeien en alles daaromheen. Liefde en positiviteit voeren de boventoon, maar je leest hier ook het eerlijke verhaal. Want eerlijk is eerlijk, opvoeden gaat niet altijd over rozen.

Nieuwsgierig? wwww.kleineoogjes.nl

NBKSC logo

NBKSC

Ik ben lid van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Kinderslaapcoaches. Via de NBKSC zijn de gecertificeerde Gentle Sleep Coaches verenigd om zo de kwaliteit van de kinderslaapcoaching hoog te houden.

Benieuwd naar de slaapcoach in Assen?

Lees meer over José

Scroll naar top