Slaapcoach Emmeloord

Hier lees je alles over slaapcoach Ardie

Slaapcoach baby en kind Emmeloord

Over Ardie

Mijn naam is Ardie van der Avoird, getrouwd met Edwin en samen hebben wij drie fantastische zonen.
Met al deze mannen en onze teckel Johan woon ik in Emmeloord. Een hoop testosteron in een huis dus, maar vooral erg gezellig!

Ik ben een van die mensen die sport omdat ze het leuk vindt en geef sinds een tijdje sportlessen aan zwangere en bevallen vrouwen.  

Opgeleid als pedagoog heb ik de afgelopen jaren binnen verschillende organisaties kennis en ervaring opgedaan binnen de jeugdzorg.

Toen onze oudste geboren werd, inmiddels ruim 5 jaar geleden ontdekte ik dat slaap (en dan vooral het gebrek eraan) het gezinsleven behoorlijk kan domineren. En ook ontdekte ik hoe helpend het kan zijn om een slaapcoach te benaderen die een stukje met je meeloopt.

Heb je interesse in mijn slaapcoaching?

Plan meteen een kennismaking

Slaapcoach Ardie, Emmeloord

Woon je binnen 45 minuten van Emmeloord?

Dan kom ik graag bij je thuis om de coaching op te starten

Gentle Sleep Coach® training

Afgelopen jaar werd ik steeds nieuwsgieriger wat de mogelijkheden waren om zelf als slaapcoach aan de slag te gaan. Toen ik in mijn zoektocht de opleiding tot Gentle Sleep Coach® tegenkwam was de keus dan ook snel gemaakt. Januari 2022 heb ik deze opleiding afgerond.

Ik kijk er erg naar uit jullie te mogen helpen de slaapproblemen in jullie gezin op te lossen en de (nacht)rust weer terug te brengen.

sterretjes

Wat ouders zeggen over coaching van Ardie:

Niels en Anouk
Niels en AnoukOuders van Seff, 11 maanden
Lees verder
Ardie heeft ons heel goed geholpen met het slaap probleem van onze zoon. Seff sliep wel, maar sinds de vakantie alleen nog tussen ons in of in de kinderwagen. Na het invullen van de intake lijst kwam Ardie in de intake meteen met een plan van aanpak. In kleine stappen richting ons doel: Seff zelfstandig in z’n eigen bed in slaap laten vallen. In een paar weken zijn we van eerst alleen spelen op z’n kamer, naar de nachten in z’n eigen bed, en toen ook overdag in z’n eigen bed, naar volledig zelfstandig in slaap vallen. We hadden dagelijks contact per mail, waarin wij Ardie een log stuurde van de afgelopen dag en nacht waar Ardie ons dan feedback op gaf. 2x per week hadden we telefonisch contact om de nieuwe te nemen stap te bespreken. Die dagelijkse log was voor ons een goede stok achter de deur om consequent te blijven. Het ging natuurlijk niet vanzelf en we hebben echt wel pittige nachten gehad. Maar door elke keer hetzelfde te reageren op Seff leerden we hem dat het geen zin heeft om te schreeuwen, maar ook dat z’n eigen bedje een fijne plek is. En afgelopen zondag werden wij om 8.30u wakker en keken elkaar verbaasd aan. Slaapt hij nog?! Heel veel dank aan Ardie voor haar hulp en begeleiding!
Floor en Joeri
Floor en Joerizoon 6 maanden
Lees verder
Wij hebben een slaapcoachingtraject gehad van Ardie voor onze zoon (6 maanden). Het is fijn dat er iemand met je mee kan denken en richting kan geven waardoor wij meer grip hebben gekregen op de slaap van onze zoon (en dus ook die van ons). De samenwerking met Ardie was heel prettig, ze is erg betrokken. Het hielp ons dat er naar ons geluisterd werd en gekeken werd naar wat werkt in onze situatie. De uitleg die ze geeft over slaap was voor ons helpend om het vol te houden, omdat wij niet direct verandering merkten. Iedereen die twijfelt of het passend is zouden wij zeker adviseren om eens contact te leggen.
Ouders van Samuel
Ouders van Samuel15 maanden
Lees verder
Elke nacht werd ons zoontje van bijna 1.5 wakker en ook de periodes van het wakker zijn werd langer. Van alles geprobeerd maar niets leek meer de situatie te kunnen verbeteren. De coaching van Ardie was erg fijn. De directe aanpassingen waren goed uit te voeren en we kregen duidelijke uitleg over de stappen 's nachts. We voelden ons gesteund en begrepen. Nogmaals hartelijk dank! Samuel slaapt heerlijk en zelfs een periode met waterpokken hebben we goed doorstaan!
Ouders van Nils
Ouders van Nils16 maanden
Lees verder
Voor de coaching was Nils vaak wakker in de nacht, ging het in slaap brengen met wiegen en strijd. Hij had 'stress' van zijn eigen bed. Nu valt Nils weer zelf rustig in slaap. Hij slaapt overdag zelfs beter als voor de hulp. Coaching van Ardie was heel prettig, rustig maar ook duidelijk. Erg fijn om dagelijks feedback te krijgen. Heel erg bedankt voor je hulp! Slaap is zo belangrijk. Voor jezelf en je kind. Iedere doorgeslapen nacht is de investering waard!
Ouders van Mercy
Ouders van Mercy7 maanden
Lees verder
Ons zoontje viel alleen in slaap met de fles, en op dagen dat hij hiermee niet in slaap viel kon het wel 1.5 uur duren voordat hij daadwerkelijk sliep. Als hij ‘s nachts wakker werd moesten we dus ook de fles opnieuw aanbieden. Dankzij Ardie hebben we nu een duidelijke richtlijn qua voedingsmomenten, slaapmomenten en verdere invulling van de dag. En het mooiste is dat onze zoon nu zonder problemen zelfstandig in slaap valt in zijn eigen bedje. Ook zien we een enorme gedragsverandering, hij is nu veel opgewekter en vrolijk. Ik zou zeggen niet te lang aanmodderen en gewoon een coach inschakelen. Het is geen ‘falen’. Ze zeggen niet voor niks: it takes a village to raise a child.
Previous
Next

Als echte boysmom schrijf ik een blog over opvoeden, opgroeien en alles daaromheen. Liefde en positiviteit voeren de boventoon, maar je leest hier ook het eerlijke verhaal. Want eerlijk is eerlijk, opvoeden gaat niet altijd over rozen.

Nieuwsgierig? wwww.kleineoogjes.nl

NBKSC logo

NBKSC

Ik ben lid van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Kinderslaapcoaches. Via de NBKSC zijn de gecertificeerde Gentle Sleep Coaches verenigd om zo de kwaliteit van de kinderslaapcoaching hoog te houden.

Benieuwd naar de slaapcoach in Assen?

Lees meer over José

bladerstrook
Scroll naar boven