Slaapcoach Assen

Hier lees je alles over slaapcoach José

Slaapcoach baby en kind Assen

Over José

Ik ben José Gossen, getrouwd met Robert en moeder van 3 fantastische dochters. Wij wonen met z’n vijven en ook nog 2 poezen in het mooie Assen. Manlief is dus zwaar in de minderheid en heeft het soms zwaar te verduren met alle meiden om hem heen 😉

Voordat ik slaapcoach werd heb ik in het basisonderwijs, de kinderopvang en als gastouder gewerkt. Met de komst van onze oudste dochter heb ik ervoor gekozen om mij volledig op de opvoeding te richten. Toen de jongste naar school ging, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Iets voor mezelf waar ik mijn passie voor kinderen en kennis overdragen in kwijt kan.

En toen zag ik op televisie een item over kinderslaapcoaching. Mijn hart maakte een sprongetje, daar moest ik meer van weten. Hoe meer ik er over las, hoe enthousiaster ik werd. Ik heb in mijn naaste omgeving gezien wat slaapgebrek met een gezin doet. Slaap is zoiets essentieels, een tekort hieraan kan een heel gezin ontregelen…..

Kinderslaapcoach José Assen Groningen Zwolle

"Help mij het zelf te doen"

Mijn favoriete quote van Maria Montessori, en ook de kern van mijn werk als slaapcoach. Ik vind het ontzettend leuk om mensen dingen te leren en te laten ervaren dat ze zelf meer kunnen dan ze dachten. Dat is toch een stukje juf dat nog in mij zit.

slaapcoach ZoeteSlapers drenthe groningen friesland overijssel

Gentle Sleep Coach® training

Ik had mijn keuze gemaakt, dit wil ik ook gaan doen. In mijn zoektocht naar een opleiding vond ik de Gentle Sleep Coach® training. De eerste en meest uitgebreide professionele kinderslaapcoach opleiding ter wereld. Ik ben ontzettend blij en trots dat ik deze opleiding heb mogen afronden. En in januari 2019 ben ik mijn eigen praktijk ZoeteSlapers gestart. In de afgelopen jaren heb ik honderden gezinnen mogen begeleiden naar meer slaap met 1 op 1 coachinglosse consulten en online trainingen.

Gezinnen meer slaap en dus meer energie, plezier en geluk geven dat is toch het mooiste wat er is!

Woon je binnen 45 minuten van Assen? Dan kan ik bij je thuis langskomen om de slaapcoaching op te starten.

Geïnteresseerd in mijn slaapcoaching?

Laten we vrijblijvend kennismaken

NBKSC logo

NBKSC

Ik ben lid en penningmeester van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Kinderslaapcoaches. Via de NBKSC zijn gecertificeerde kinderslaapcoaches verenigd om zo de kwaliteit van de kinderslaapcoaching hoog te houden.

bladerstrook
Scroll naar boven