Lees de ervaringen van andere ouders

Reviews

Nog niet overtuigd dat ik je kan helpen?

Zij gingen je voor!

Anoniem
Anoniem dochter 11 maanden
Read More
José heeft ons heel goed geholpen bij de slaapproblemen van onze dochter. Het probleem was dat onze dochter om de drie uur wakker werd en zelf moest leren in te slapen. José stelde met ons een schema op en gaf ons opties om het vol te houden. Ze luisterde goed naar ons, analyseerde ook het dagritme, gaf prima tips en uiteindelijk sliep ons dochtertje (binnen een weekje) heerlijk door. We hebben nog steeds veel aan alle (slaap)adviezen die we van haar hebben gekregen. .
Henriëtte en Mark
Henriëtte en Mark zoon 2 jaar
Read More
Wij kregen coaching bij het slapen van onze twee-jarige zoon. Hij werd elke nacht meerdere keren wakker en weigerde zonder fles te gaan slapen. Voor ons was het onwijs moeilijk om door te pakken, zonder ons echt goed te voelen bij de manier waarop we het konden aanpakken en echt aan te sluiten bij wat onze zoon hielp. José gaf ons een heldere uitleg van het ontstaan en in stand houden van het slaapprobleem, gaf adviezen hoe we dit konden doorbreken en maakte samen met ons een duidelijk plan van aanpak. Deze voelde voor ons goed, ook al zouden het pittige weken/nachten kunnen worden. José zocht regelmatig contact om te vragen hoe het ging, gaf praktische tips en uitleg n.a.v. situaties of vragen en toonde oprecht interesse in hoe onze zoon reageerde op de veranderingen. Het was voor ons een steun om niet op te geven en consequent te blijven en ondanks dat het voor een twee-jarige moeilijk is om patronen te doorbreken, ging het eigenlijk heel soepel! Wat heerlijk om beter te slapen!
Silvia en Johan
Silvia en Johan Zoon 1 jaar
Read More
Heel erg veel aan de coaching gehad, sindsdien slaapt ons zoontje een stuk beter en is hij beter te pas echt een aanrader voor iedereen met een kindje met slaap problemen, bedankt!
Wieneke en Gerrit
Wieneke en Gerrit Dochter 17 maanden
Read More
We moesten regelmatig 5x per nacht er uit, huilen en alleen op te lossen door flesje water. Nu hoeven we er in de regel niet meer uit. Een keer in de twee weken gemiddeld en slaapt ze zo’n 11-12 uur rustig door. We hebben jouw hulp echt als coaching ervaren, supportief, luisterend en kijken naar de mogelijkheden. We kregen het gevoel dat we het goed deden en onze dochter kennen.
Lindy en Ronny Tweeling 1 jaar
Read More
"Doen, goede nachtrust is goud waard. En iemand om bij twijfel op terug te kunnen vallen voorkomt veel frustratie."We hebben jouw hulp echt als coaching ervaren, supportief, luisterend en kijken naar de mogelijkheden. We kregen het gevoel dat we het goed deden en onze dochter kennen.
Krista en Dennis zooon 15 maanden
Read More
"Je bent een hele fijne vrouw en heel lief je legt alles zorgvuldig uit en niks MOET, maar je legt ze uit zodat je het kan proberen. Je hebt veel kennis van kinderen en weet ook precies welke soort fases ze doorheen gaan. Ik zou je zeker aanbevelen als het ter sprake komt in mijn omgeving."
Ilona en Harm Jandochter 1 jaar
Read More
"Je bent heel rustig en geduldig en luisterde goed naar ons verhaal. Je bent daarnaast erg deskundig en gaf ons steeds precies de juiste handvatten om de volgende stap op de goede weg te zetten. De coaching bestond ook uit haalbare stappen, wat voor ons motiverend werkte. Het proces was daardoor veel minder belastend dan we van tevoren hadden gedacht. We voelden ons zelfverzekerd in wat we deden omdat we wisten dat we een goede professional achter ons hadden staan. We hadden er dan ook alle vertrouwen in dat de coaching zou slagen."
Arjan en Ilse dochter 21 maanden
Read More
"DOEN als het nodig is voor je kind! Wij waren zo moe en hopeloos, wij dachten echt dat het niet beter kon. Maar met de hulp van José hebben wij een passend methode gevonden voor onze dochter. Het heeft niet alleen onze slaap maar ook relaties geholpen."
Previous
Next

Overtuigd geraakt?

Maak dan een afspraak voor een slaapconsult

Scroll naar top