Over mij

Ik ben José Gossen, getrouwd met Robert en moeder van 3 fantastische dochters.

Voordat ik slaapcoach werd heb ik in het basisonderwijs, de kinderopvang en als gastouder gewerkt. Met de komst van onze oudste dochter heb ik ervoor gekozen om mij volledig op de opvoeding te richten. Nu de jongste naar school mag, is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Iets voor mezelf waar ik mijn passie voor kinderen en kennis overdragen in kwijt kan.

En toen zag ik op televisie een item over kinderslaapcoaching. Mijn hart maakte een sprongetje, daar moest ik meer van weten. Hoe meer ik er over las, hoe enthousiaster ik werd. Ik heb in mijn naaste omgeving gezien wat slaapgebrek met een gezin doet. Slaap is zoiets essentieels, een tekort hieraan kan een heel gezin ontregelen.

Ik had mijn keuze gemaakt, dit wil ik ook gaan doen. In mijn zoektocht naar een opleiding vond ik de Gentle Sleep Coach® training. De eerste en meest uitgebreide professionele kinderslaapcoach opleiding ter wereld. Ik ben ontzettend blij en trots dat ik in januari 2019 deze opleiding heb mogen afronden.

Mensen meer slaap en dus meer energie, plezier en geluk geven dat is toch het mooiste wat er is!

 

 

over José Gossen, Kinderslaapcoach ZoeteSlapers, Assen, Groningen, Zwolle
over José Gossen, Kinderslaapcoach ZoeteSlapers, Assen, Groningen, Zwolle

NBKSC

Ik ben lid van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Kinderslaapcoaches. Via de NBKSC zijn de gecertificeerde Gentle Sleep Coaches verenigd om zo de kwaliteit van de kinderslaapcoaching hoog te houden.