Online slaap cursus

Je baby of kind leert heerlijk slapen met de online cursussen en slaapgidsen

Online Slaap Academie

Start vandaag nog en kies hier de slaapgids of cursus die jouw gezin meer slaap gaat brengen

Online Slaapcoaching

Heb jij geen behoefte aan 1 op 1 coaching, maar wil je wel met een gerichte bewezen aanpak je kindje beter leren slapen? Zonder eindeloos te zoeken naar de beste aanpak? Dan is de Online Slaap Academie de perfecte keuze voor jou. Hier vind je slaapgidsen en online cursussen waarmee jij zelf je kindje beter leert slapen.

Slaapgids Dutjes

Voor baby's, peuters en kleuters

Slaapgids Dutjes

Ben jij er klaar mee dat je baby korte dutjes in bed doet? Wil je meer hulp bij het verbeteren van de dutjes van je baby of peuter? De Slaapgids voor Dutjes gaat je daarbij helpen!

Slaapgids dagritmes, voorbeeldroutines baby

Voor baby, dreumes en peuter

Slaapgids Dagritmes

Hoeveel slaap heeft je kindje nodig, welke wakkertijden kan je volgen, wanneer is het tijd voor een voeding, wat is een passende avondbedtijd etc…

Rituelen poster, bedtijdritueel peuter, slaaproutine peuter

Voor peuters en kleuters

Rituelen poster

Heb jij een tijdrek kampioentje bij bedtijd? De bedtijd rituelen poster werkt super goed om van het naar bed brengen van je kindje weer een fijn moment te maken.

Voor kindjes van 6 maanden - 6 jaar

Online cursus Vroege vogels

Kan je kindje zelfstandig in slaap vallen, maar is hij of zij elke dag héél vroeg wakker? Dan wil je deze cursus. Je leert waardoor kindjes vroeg wakker worden. En verschillende technieken om toe te passen, zodat je kindje langer leert slapen.

Voor kindjes van 6 - 18 maanden

Online cursus Leer je baby slapen

Zijn jullie nachten kort en vermoeiend? Ben je elke avond uren bezig om je kindje in slaap te krijgen? En lukt het maar niet om rust in het dagritme te krijgen? In deze cursus vertel ik je stap voor stap wat je moet doen om van het slapen gaan een fijn moment te maken. Je krijgt inzicht in het slaapgedrag van je kindje en waarom het slapen niet lukt. Ik leer je de responsieve slaapcoach methodes die ik in mijn praktijk toepas.

Voor wie is de ZoeteSlapers Online Slaap Academie?​

Zelf aan de slag

De ZoeteSlapers Academie is geschikt voor jou als jij zelf je kindje de vaardigheid van zelfstandig slapen wil leren.

Je bent bereid om hiervoor je handen uit de mouwen te steken. Alleen het kijken van de video’s is niet voldoende, je zal zelf veranderingen door moeten voeren om je kindje beter te leren slapen. Snelle magische oplossingen bestaan helaas niet. Je kindje heeft jouw hulp en tijd nodig om deze nieuwe vaardigheid onder de knie te krijgen. De online slaap cursussen en slaapgidsen van ZoeteSlapers zijn enkel bedoeld om je eigen kindje beter te leren slapen. Per cursus staat aangegeven voor welke leeftijd deze geschikt is.

bladerstrook
Scroll naar boven