Een einde aan slapeloze nachten

Online slaap cursus

Start vandaag nog en kies hier de cursus die bij jullie gezin past

Online Slaapcoaching

Heb jij geen behoefte aan 1 op 1 coaching, maar wil je wel met een gerichte bewezen aanpak je kindje beter leren slapen? Zonder eindeloos te zoeken naar de beste aanpak? Dan is de Online Slaap Academie de perfecte keuze voor jou. Hier vind je online cursussen waarmee jij zelf je kindje beter leert slapen.

Voor kindjes van 6 maanden - 6 jaar

Vroege vogels

Kan je kindje zelfstandig in slaap vallen, maar is hij of zij elke dag héél vroeg wakker? Dan wil je deze cursus. Je leert waardoor kindjes vroeg wakker worden. En verschillende technieken om toe te passen, zodat je kindje langer leert slapen.

Voor kindjes van 6 - 18 maanden

Leer je baby slapen

Zijn jullie nachten kort en vermoeiend? Ben je elke avond uren bezig om je kindje in slaap te krijgen? En lukt het maar niet om rust in het dagritme te krijgen? In deze cursus vertel ik je stap voor stap wat je moet doen om van het slapen gaan een fijn moment te maken. Je krijgt inzicht in het slaapgedrag van je kindje en waarom het slapen niet lukt. Ik leer je de responsieve slaapcoach methodes die ik in mijn praktijk toepas.

Voor wie is de ZoeteSlapers Online Slaap Academie?​

Online Slaapcoaching

De ZoeteSlapers Academie is geschikt voor jou als jij zelf je kindje de vaardigheid van zelfstandig slapen wil leren.

Je bent bereid om hiervoor je handen uit de mouwen te steken. Alleen het kijken van de video’s is niet voldoende, je zal zelf veranderingen door moeten voeren om je kindje beter te leren slapen. Snelle magische oplossingen bestaan helaas niet. Je kindje heeft jouw hulp en tijd nodig om deze nieuwe vaardigheid onder de knie te krijgen. De online slaap cursussen van ZoeteSlapers zijn enkel bedoeld om je eigen kindje beter te leren slapen. Per cursus staat aangegeven voor welke leeftijd deze geschikt is.

Slaaptips in je mailbox?

7 tips voor een fijn bedritueel

Wil jij een fijn bedtijd ritueel voor jouw kindje? Download hieronder mijn E-book met tips om een ritueel te creëren waar jullie beide blij en rustig van worden.

Scroll naar boven