Online cursus Vroege Vogels

Is jouw kind elke dag heel vroeg wakker?

En wil jij:

Weten hoe dit komt

Leren wat je zelf kan doen om dit op te lossen

En eindelijk weer uitgerust aan je dag beginnen

Stel je voor dat jouw dag niet voor 6.30 hoeft te starten….

Hoe héérlijk zou dat zijn. En het is mogelijk, ook voor jouw vroege vogel.

Magische toverspreuken bestaan helaas niet. Om dit te veranderen zal je zelf aan de slag moeten gaan. Het vraagt van jou tijd en aandacht om goed naar je kindje te kijken. Eerlijk je eigen aandeel in het vroeg wakker worden evalueren. En consequent de aanpak volhouden die je kiest. Dan gaat het je lukken.

Dus, ben jij klaar met de vroege ochtenden. Wil je heel graag op een fijn tijdstip je dag beginnen. En gun jij je kindje meer energie en een uitgeruste start van de dag?

Laat mij je dan helpen om dit te bereiken.

Wanneer is je kindje een vroege vogel?

Wat krijg je in de online Vroege Vogels cursus:

Eerst de theorie

 • Waardoor worden kindjes vroeg wakker.
 • Wat kan je doen voor baby's van 6 - 18 maanden
 • Wat kan je doen voor peuters en kleuters.

Zelf aan de slag

 • Overzicht van slaapgemiddelden en wakkervensters.
 • Alles over het bijhouden van een slaaplog.
 • Hoe maak je zelf een plan voor je kindje.

Extra's

 • TOG waarde
 • Witte ruis
 • Slaapklokjes
 • Sticker kaarten
 • Zomer/Wintertijd

Hulplijn

 • Kom je er niet uit met je plan en vind je het fijn dat ik met je meedenk?
 • Dan kan je via de hulplijn met korting een telefonisch consult met mij inplannen.

De cursus bestaat uit tekst, video’s, pdf’s, templates. Van alles wat dus, omdat ik geloof dat je daarmee het beste resultaat haalt. Alle informatie en tips zijn geschikt voor vroege vogeltjes van 6 maanden tot 6 jaar.

Kind vroeg wakker

Begin je dag uitgerust!

Voor maar €37 vertel ik je alles wat je moet weten om je kindje langer te leren slapen in de ochtend.

ZoeteSlapers Kinderslaapcoach - José

Sinds januari 2019 heb ik als Gentle Sleep Coach®  al vele gezinnen 1 op 1 geholpen aan een betere nachtrust.

Steeds meer ouders zoeken mijn hulp. Dat is heel fijn, het zorgt alleen wel voor een langere wachttijd.

Jij wil niet nog 2 weken wachten voor een plekje in mijn agenda. Je wil nu starten, of liever nog gisteren! En dat snap ik. Daarom heb ik al mijn kennis over het aanpakken van vroeg wakker worden in een online cursus gezet. Ik vertel je alleen wat je moet weten. Geen onnodige opsmuk of overbodige extra’s, maar stap voor stap toewerken naar langere nachten.

Dit is niet 1 stappenplan die voor iedereen hetzelfde is. Jouw kindje is namelijk geen robot. Jij kent je kindje het beste en met mijn aanwijzingen maak je zelf de aanpassingen die werken voor jouw gezin.

cadeau bon

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau?

 

Je kan de online Vroege Vogels cursus ook cadeau geven. Stuur me een berichtje en ik maak een mooie cadeaubon met persoonlijke code.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Wat ouders over mij vertellen:

"Doen, goede nachtrust is goud waard. En iemand om bij twijfel op terug te kunnen vallen voorkomt veel frustratie."

Lindy en Ronny (tweeling 1 jaar)

"Je bent een hele fijne vrouw en heel lief je legt alles zorgvuldig uit en niks MOET, maar je legt ze uit zodat je het kan proberen. Je hebt veel kennis van kinderen en weet ook precies welke soort fases ze doorheen gaan. Ik zou je zeker aanbevelen als het ter sprake komt in mijn omgeving."

Krista en Dennis (zoon 15 maanden)

"Je bent heel rustig en geduldig en luisterde goed naar ons verhaal. Je bent daarnaast erg deskundig en gaf ons steeds precies de juiste handvatten om de volgende stap op de goede weg te zetten. De coaching bestond ook uit haalbare stappen, wat voor ons motiverend werkte. Het proces was daardoor veel minder belastend dan we van tevoren hadden gedacht. We voelden ons zelfverzekerd in wat we deden omdat we wisten dat we een goede professional achter ons hadden staan. We hadden er dan ook alle vertrouwen in dat de coaching zou slagen."

Ilona en Harm Jan, dochter 1 jaar

"Heel erg veel aan de coaching gehad, sindsdien slaapt ons zoontje een stuk beter en is hij beter te pas echt een aanrader voor iedereen met een kindje met slaap problemen, bedankt!"

Silvia en Johan (zoon 1 jaar)

"José heeft ons heel goed geholpen bij de slaapproblemen van onze dochter. Het probleem was dat onze dochter om de drie uur wakker werd en zelf moest leren in te slapen. José stelde met ons een schema op en gaf ons opties om het vol te houden. Ze luisterde goed naar ons, analyseerde ook het dagritme, gaf prima tips en uiteindelijk sliep ons dochtertje (binnen een weekje) heerlijk door. We hebben nog steeds veel aan alle (slaap)adviezen die we van haar hebben gekregen."

Anoniem (dochter 11 maanden)

"Onze zoon werd elke nacht meerdere keren wakker en weigerde zonder fles te gaan slapen. Voor ons was het onwijs moeilijk om door te pakken, zonder ons echt goed te voelen bij de manier waarop we het konden aanpakken en echt aan te sluiten bij wat onze zoon hielp. José gaf ons een heldere uitleg van het ontstaan en in stand houden van het slaapprobleem, gaf adviezen hoe we dit konden doorbreken en maakte samen met ons een duidelijk plan van aanpak. Deze voelde voor ons goed, ook al zouden het pittige weken/nachten kunnen worden. Het was voor ons een steun om niet op te geven en consequent te blijven en ondanks dat het voor een twee-jarige moeilijk is om patronen te doorbreken, ging het eigenlijk heel soepel!

Wat heerlijk om beter te slapen!"

Henriëtte en Mark, zoon 2 jaar

"We moesten regelmatig 5x per nacht er uit, huilen en alleen op te lossen door flesje water. Nu hoeven we er in de regel niet meer uit. Een keer in de twee weken gemiddeld en slaapt ze zo’n 11-12 uur rustig door. We hebben jouw hulp echt als coaching ervaren, supportief, luisterend en kijken naar de mogelijkheden. We kregen het gevoel dat we het goed deden en onze dochter kennen."

Wieneke en Gerrit (dochter 17 maanden)

"DOEN als het nodig is voor je kind! Wij waren zo moe en hopeloos, wij dachten echt dat het niet beter kon. Maar met de hulp van José hebben wij een passend methode gevonden voor onze dochter. Het heeft niet alleen onze slaap maar ook relaties geholpen."

Arjan en Ilse (dochter 21 maanden)