kind vroeg wakker

Een einde aan vroege ochtenden

Stel je voor hoe het zou zijn als jouw kindje langer kan uitslapen

Is jouw baby of kind elke dag véél te vroeg wakker?

Online cursus Vroege vogels

Je kindje valt heerlijk zelf in slaap en je kunt dus genieten van de avonden. Maar wat als de dag vervolgens weer te snel begint omdat je kleintje veel te vroeg wakker wordt? Op die manier kun je nog niet de rust pakken waar je zo aan toe bent. Gelukkig kan mijn online cursus je verder helpen! 

In deze online cursus ontdek je waarom je kind vroeg wakker wordt en nog veel belangrijker: Wat JIJ kan doen om je kindje langer te laten slapen. De online cursus volg je in je eigen tijd wanneer het jou het beste uitkomt. 

 

Na deze online cursus...

Past deze cursus bij mij en mijn kindje?

Vroege vogels

Deze cursus is voor kindjes van 6 maanden – 6 jaar. Een snelle oplossing of 1 antwoord is er helaas niet om jouw kindje langer te laten slapen. Deze cursus geeft je wel alle info, tips en trucs die nodig zijn om patronen te veranderen. Wanneer je deze tips opvolgt weet ik zeker dat je succes zult boeken en dat je kindje langer gaat slapen.

Lukt het zelf in slaap vallen nog niet?

Dan is de cursus 'Leer je baby slapen' meer geschikt!

Valt jouw kindje nog niet zelfstandig in slaap bij bedtijd, dan adviseer ik je om eerst daar mee aan de slag te gaan.

Inhoud Vroege vogels cursus.

De ‘Vroege vogels’ cursus is geschikt voor jou als jij je kindje langer wilt leren slapen in de ochtend. Je staat open voor tips en wilt graag je handen uit de mouwen te steken. Na het kijken van de video’s ga je zelf aan de slag om veranderingen door te voeren. Op deze manier zal je kindje langer leren slapen in de ochtend. Met behulp van de cursus leer je samen met je kindje deze vaardigheid onder de knie te krijgen.

De cursus bestaat uit drie verschillende modules die hieronder kort staan beschreven. Ook krijg je korting op een persoonlijk consult wanneer je vastloopt en op zoek bent naar extra ondersteuning. Je hebt bovendien een jaar toegang tot de cursus dus genoeg tijd om deze in je eigen tijd te doorlopen en nog eens rustig door te nemen op een ander tijdstip.

 

Module 1

- Waardoor worden kindjes vroeg wakker? - Wat kun je doen voor baby's van 6 - 18 maanden
- Wat kun je doen voor peuters en kleuters?

Module 2 - zelf aan de slag

- Overzicht van alle slaapgemiddelden en wakkervensters
- Alles over het bijhouden van een slaaplog
- Hoe maak je zelf een plan voor je kindje?

Module 3 - Extra informatie over

- TOG waarde
- Witte ruis
- Slaapklokjes
- Stickerkaarten
- en meer

Gun jij iemand anders ook meer slaap?

Geef dan een ZoeteSlapers cursus cadeau

Soms is het mooiste cadeau rust. Rust voor ouders en voor een kindje. Wist je dat je online cursussen van ZoeteSlapers ook cadeau kunt geven? Stuur me een berichtje en ik maak een mooie cadeaubon met persoonlijke code.

cadeaubon ZoeteSlapers kinderslaapcoach
bladerstrook
Scroll naar boven