leer baby slapen

Vecht jouw baby tegen de slaap...

Stel je voor hoe het zou zijn als
jouw baby fijn in slaap kan vallen...

Ben jij uitgeput van alle slapeloze nachten?

Leer je baby zelf in slaap vallen in 3 weken!

Herken je dit?

Wat als het slapen van je baby zo doorgaat...

Stel je eens voor dat je nu niks doet.

En dat je over 1 of 2 jaar nog steeds 5 keer per nacht je bed uit moet om je kindje terug in slaap te helpen… Of dat je peuter nog steeds bij jou in bed slaapt.

Je baby heeft nu de perfecte leeftijd om zelf in slaap te leren vallen.

baby leren slapen - ZoeteSlapers- slaapcoaching baby

Laten we samen dagdromen..

Als je baby zelf in slaap valt

Hoef je niet meer op te zien tegen het naar bed brengen van je baby. Want je baby vindt zijn of haar bedje een fijne plek.

En jij kan met een gerust hart een avondje weg, wetende dat je baby fijn gaat slapen. Ook bij je partner, oma of de oppas.

Dan kan je gewoon ongestoord de hele avond op de bank hangen en quality time hebben met je partner. Hoe heerlijk zou dat zijn!

Dan worden jij en je kindje uitgerust wakker in de ochtend. Zodat je baby zich optimaal kan ontwikkelen en jij met volle energie nog meer van het ouderschap kan genieten.

Vind je dit moeilijk voor te stellen?

Dat begrijp ik

Niet alle baby’s gaan namelijk vanzelf goed slapen. Ja, je hebt die heerlijk relaxte baby’tjes die altijd en overal makkelijk in slaap vallen. Je kent ze vast wel van je buurvrouw of een vrienden die zegt: “Die van mij sliep met 4 weken al door.” Maar bij jouw kindje is dat anders. Misschien is de geboorte wel heel heftig geweest of heeft je baby last gehad van reflux. Baby’s met een pittiger, alerter karakter zijn nou eenmaal meer tijd en hulp nodig om zelf fijn in slaap te leren vallen. En slaapregressies zijn bij deze baby’s meestal ook heftiger.

Vaak hoor ik van ouders dat ze door het vele slaapgebrek uitgeput zijn en niet meer weten welk advies ze op moet volgen. Er zijn ook zo ontzettend veel boeken en websites te vinden over babyslaap. Het is moeilijk om uit die bulk aan informatie een consequente aanpak te halen die je vol kan houden.

Wil jij ook?

baby wakker

“Je eigen nachtrust terug krijgen is echt het meest waardevolle dat je kan doen voor je hele gezin.”

In mijn online cursus 'Leer je baby slapen' ga ik je helpen

Ik heb mijn kennis en jarenlange slaapcoach ervaring gebundeld in deze online cursus waar jij vandaag al mee kan starten! Je hoeft niet meer eindeloos de Googelen wat je het beste kan doen midden in de nacht. Je volgt stap voor stap mijn aanwijzingen en dan zal je zien dat je binnen een paar weken een heerlijk slapende baby hebt.

Stel je voor dat jij je kindje met plezier naar bed brengt en kan genieten van een goede nachtrust. Hoe héérlijk zou dat zijn? Ik vertel je dat dat mogelijk is, ook voor jouw gezin!

Magische toverspreuken bestaan helaas niet. Om dit te veranderen zal je zelf aan de slag moeten gaan. Jouw doorzettingsvermogen en aandacht en mijn jarenlange kennis en ervaring gaan er samen voor zorgen dat ook jij kan gaan genieten van een Zoet Slapend kindje

 

Wat krijg je allemaal in de online cursus 'Leer je baby slapen':

Module 1 - De voorbereiding

Korte module waarin we je doelen gaan bepalen en ervoor zorgen dat je het optimale moment kiest om je kindje te leren slapen.

Module 2 - Hoe werkt slaap

Welke factoren zorgen ervoor dat je kindje het zo moeilijk vindt om zelfstandig door te slapen. In deze module ook alvast een tip die je meteen toe kan passen.

Module 3 - De slaapomgeving

Waar je kindje slaapt kan van invloed zijn. In module 3 alles waar je op moet letten mét een handige checklist zodat je niks over het hoofd ziet.

Module 4 - Het slaaplog

Een slaaplog helpt je om inzicht te krijgen in de slaap van je kindje. Als je vermoeid bent vergeet je nu eenmaal snel de details die juist zo belangrijk kunnen zijn.


Module 5 - Het dagritme

Hoeveel slaap heeft je kindje nodig en welke wakkervensters zijn passend voor de leeftijd. En hoe maak je met deze informatie een mooi ritme voor je kindje. Ik vertel je over de invloed van voeding en een aantal mythes rondom voeding en slaap.

Module 6 - Slaapcoach technieken

Dit is waarschijnlijk de module waar je met smart op zit te wachten. Ik leg je de responsieve methodes uit die ik in mijn 1 op 1 coaching toepas.

Module 7 - Dutjes

Hoe je kindje overdag slaapt heeft grote invloed op de dag. Daarom een hele module over dutjes. Wat kan je doen om ze te verlengen. Hoe en wanneer maak je de overgang van 3 naar 2 en van 2 naar 1 dut.

Module 8 - Maak je eigen plan

In deze module komt alles samen. Tijd om je eigen plan te maken. Ik heb hiervoor een template voor je gemaakt, zodat je zelf een compleet plan kan maken.

Module 9 - Extra's

Een module vol extra tips, trics en informatie om je plan te finetunen en hobbels tijdens het coachen van je kindje te overwinnen.

Wat je nog meer wilt weten:

kinderslaapcoach ZoeteSlapers
slaapcoach baby en kind

José Gossen

Gentle Sleep Coach

Sinds januari 2019 ben ik gecertificeerd Gentle Sleep Coach® en heb ik al heel veel gezinnen 1 op 1 geholpen aan meer slaap. Steeds meer ouders zoeken mijn hulp. Dat is heel fijn, het zorgt alleen wel voor een langere wachttijd.

Jij kunt niet weken wachten voor een plekje in mijn agenda. Je wilt nu starten, of liever nog gisteren! En dat snap ik. Daarom heb ik mijn kennis en jarenlange praktijkervaring omgezet in een online cursus waarmee jij zelf je kindje leert slapen. Ik vertel je alleen wat je moet weten. Geen onnodige opsmuk of overbodige extra’s, maar stap voor stap toewerken naar meer slaap.

We starten eerst met voorbereidende stappen. Pas als deze basis goed staat ga je aan de slag met de slaapcoaching technieken.

Dit is niet 1 stappenplan wat voor iedereen hetzelfde is. Jouw kindje is namelijk geen robot. Jij kent je kindje het beste en met mijn aanwijzingen maak je zelf de aanpassingen die werken voor jouw gezin.

Is deze cursus voor mij?

  • Je kindje is tussen 6 en 18 maanden oud
  • Je weet dat snelle magische oplossingen niet bestaan, helaas geen toverstokjes 😉
  • Zelfstandig leren slapen heeft tijd nodig en gaat met vallen en opstaan
  • Je bent bereid om tijd, energie en liefde te steken in het leren slapen van je kindje

Twijfel je snel over een gekozen plan of zijn jij en je partner het vaak oneens over een aanpak? Dan is 1 op 1 coaching wellicht een betere keuze.

sterretjes

Verlang jij ernaar...

kindje slaapt

Wil je meer slaap voor jou en je baby?

Ben jij klaar met het eindeloze wiegen of voeden in de nacht. Wil je heel graag weer de nachten doorslapen? En gun jij je kindje meer energie en een uitgeruste start van de dag? 

Start vandaag nog met de Leer je baby slapen cursus.

bladerstrook
Scroll naar boven