leer baby slapen

Een einde aan korte nachten

Stel je voor hoe het zou zijn als ook
jouw kindje zelf fijn in slaap kan vallen...

Is slapen bij jullie een strijd?

Online cursus Leer je baby slapen

Ben jij klaar met het eindeloze wiegen of voeden in de nacht. Wil je heel graag weer de nachten doorslapen? En gun jij je kindje meer energie en een uitgeruste start van de dag?

In mijn online cursus leer je stap voor stap toewerken naar meer slaap. Ik heb al mijn kennis en slaapcoach ervaring gebundeld in deze uitgebreide cursus waar jij vandaag nog mee kan starten!

Na deze online cursus...

Past deze cursus bij mij en mijn kindje?

Leer je baby van 6 - 18 maanden slapen

Sinds januari 2019 heb ik als Gentle Sleep Coach®  al vele gezinnen 1 op 1 geholpen aan een betere nachtrust. Steeds meer ouders zoeken mijn hulp. Dat is heel fijn, het zorgt alleen wel voor een langere wachttijd.

Jij kunt niet weken wachten voor een plekje in mijn agenda. Je wilt nu starten, of liever nog gisteren! En dat snap ik. Daarom heb ik mijn kennis over slaap in een online cursus gezet. Ik vertel je alleen wat je moet weten. Geen onnodige opsmuk of overbodige extra’s, maar stap voor stap toewerken naar meer slaap.

We starten eerst met voorbereidende stappen. Pas als deze basis goed staat ga je aan de slag met de slaapcoaching technieken.

Dit is niet 1 stappenplan wat voor iedereen hetzelfde is. Jouw kindje is namelijk geen robot. Jij kent je kindje het beste en met mijn aanwijzingen maak je zelf de aanpassingen die werken voor jouw gezin.

Twijfel je snel over een gekozen plan of zijn jij en je partner het vaak oneens over een aanpak? Dan is 1 op 1 coaching een betere keuze.

Lukt het zelf inslapen, maar wordt je kindje elke dag te vroeg wakker?

Dan is de cursus Vroege vogels meer geschikt!

Inhoud 'Leer je baby slapen' online cursus

Stel je voor dat jij je kindje met plezier naar bed brengt en kan genieten van een goede nachtrust. Hoe héérlijk zou dat zijn? Ik vertel je dat dat mogelijk is, ook voor jouw gezin!

Magische toverspreuken bestaan helaas niet. Om dit te veranderen zal je zelf aan de slag moeten gaan. Jouw doorzettingsvermogen en aandacht en mijn jarenlange kennis gaan er samen voor zorgen dat ook jij weer de rust terug krijgt binnen je gezin. 

De uitgebreide cursus bestaat uit 9 verschillende modules die hieronder staan beschreven. Ook krijg je korting op een persoonlijk consult wanneer je op zoek bent naar extra ondersteuning. Je hebt een jaar toegang tot de cursus dus genoeg tijd om deze in eigen tijd te doorlopen en nog eens rustig door te nemen op een ander tijdstip.

De cursus bestaat uit tekst, video, audio, checklist en templates. Van alles wat dus, omdat ik geloof dat je daarmee het beste resultaat haalt. Alle informatie en tips zijn geschikt voor kindjes van 6 tot 18 maanden.

 

Module 1 - De voorbereiding

Korte module waarin we je doelen gaan bepalen en ervoor zorgen dat je het optimale moment kiest om je kindje te leren slapen.

Module 2 - Hoe werkt slaap

Welke factoren zorgen ervoor dat je kindje het zo moeilijk vindt om zelfstandig door te slapen. In deze module ook alvast een tip die je meteen toe kan passen.

Module 3 - De slaapomgeving

Waar je kindje slaapt kan van invloed zijn. In module 3 alles waar je op moet letten mét een handige checklist zodat je niks over het hoofd ziet.

Module 4 - Het slaaplog

Een slaaplog helpt je om inzicht te krijgen in de slaap van je kindje. Als je vermoeid bent vergeet je nu eenmaal snel de details die juist zo belangrijk kunnen zijn.


Module 5 - Het dagritme

Hoeveel slaap heeft je kindje nodig en welke wakkervensters zijn passend voor de leeftijd. En hoe maak je met deze informatie een mooi ritme voor je kindje. Ik vertel je over de invloed van voeding en een aantal mythes rondom voeding en slaap.

Module 6 - Slaapcoach technieken

Dit is waarschijnlijk de module waar je met smart op zit te wachten. Ik leg je de responsieve methodes uit die ik in mijn 1 op 1 coaching toepas.

Module 7 - Dutjes

Hoe je kindje overdag slaapt heeft grote invloed op de dag. Daarom een hele module over dutjes. Wat kan je doen om ze te verlengen. Hoe en wanneer maak je de overgang van 3 naar 2 en van 2 naar 1 dut.

Module 8 - Maak je eigen plan

In deze module komt alles samen. Tijd om je eigen plan te maken. Ik heb hiervoor een template voor je gemaakt, zodat je zelf een compleet plan kan maken.

Module 9 - Extra's

Een module vol extra tips, trics en informatie om je plan te finetunen en hobbels tijdens het coachen van je kindje te overwinnen.

Gun jij iemand anders ook meer slaap?

Geef dan een ZoeteSlapers cursus cadeau

Soms is het mooiste cadeau rust. Rust voor de ouders en voor een kindje. Wist je dat je  online cursussen van ZoeteSlapers ook cadeau kunt geven? Stuur me een berichtje en ik maak een mooie cadeaubon met persoonlijke code.

cadeaubon ZoeteSlapers kinderslaapcoach
Scroll naar top