Op zoek naar tips om je kind beter te laten slapen?

Boek een los consult met een slaapcoach

Kleine slaap vragen?

Ik help je met een los consult

Om alle ouders zo goed mogelijk te kunnen helpen bied ik, naast de complete slaapcoach trajecten, ook de mogelijkheid om een los consult te boeken.

Een volledig slaapcoach traject voelt misschien voor jouw gezin te zwaar. Maar soms is het gewoon wel fijn om je vragen en zorgen bij iemand neer te kunnen leggen die gespecialiseerd is in kinderslaap. Hiermee voorkom je dat je zelf onnodig lang aanmoddert en uit wanhoop van alles probeert. En daarmee onbedoeld slaapassociaties gaat aanwennen of versterken.

In een los consult krijg je informatie en praktische tips afgestemd op jullie situatie en kindje. En daarmee ga je zelf meteen werken aan meer slaap overdag en in de nachten. Je kan een los consult boeken voor kindjes van 0 – 6 jaar.

Los consult slaapcoach voor €96,-

Perfect voor het stellen van vragen of het behandelen van een onderwerp zoals:

Wil jij 1 op 1 advies van een slaapcoach?

Kies dan voor een los consult

Een los consult is mogelijk voor € 96,-. Hiervoor kan je 60 minuten al jouw praktische vragen over het slapen van je baby of kind stellen. 

Voor losse consulten is het niet nodig om een kennismakingsgesprek te plannen. Je kan meteen een consult boeken in mijn agenda.

Hoe werkt een los consult?

Vooraf vraag ik je om een vragenlijst en een slaaplog van 3 aaneengesloten dagen en nachten in te vullen. Deze bekijk ik voor het gesprek, zodat ik jou zo goed mogelijk tips op maat kan geven waar je zelf meteen mee aan de slag kan. Ik wil je vragen om alle informatie uiterlijk 24 uur voor het consult naar mij te mailen. Dan is er voldoende tijd om het consult voor te bereiden en halen we het maximale uit het consult. Hou hier rekening mee bij het plannen. Hieronder vind je mijn agenda.

los-consult-slaapcoach-José
baby wakker

Goed om te weten!

bladerstrook
Scroll naar boven