Op zoek naar tips om je kind beter te laten slapen?

Boek een los consult met een slaapcoach

Droom jij van meer slaap?

Wij helpen je met een los consult

Om alle ouders zo goed mogelijk te kunnen helpen bieden wij, naast de complete slaapcoach trajecten, ook de mogelijkheid om een los consult te boeken.

Een volledig slaapcoach traject voelt misschien voor jouw gezin te zwaar. Maar soms is het gewoon wel fijn om je vragen en zorgen bij iemand neer te kunnen leggen die gespecialiseerd is in kinderslaap. Hiermee voorkom je dat je zelf onnodig lang aanmoddert en uit wanhoop van alles probeert. En daarmee onbedoeld slaapassociaties gaat aanwennen of versterken.

In een los consult krijg je informatie en praktische tips afgestemd op jullie situatie en kindje. En daarmee ga je zelf meteen werken aan meer slaap overdag en in de nachten. Je kan een los consult boeken voor kindjes van 0 – 6 jaar.

Los consult slaapcoach vanaf €60,-

Perfect voor het stellen van vragen of het behandelen van een onderwerp zoals:

Wil jij 1 op 1 advies van een slaapcoach?

Kies dan voor een los consult

Een los consult is mogelijk vanaf € 60,-. Hiervoor kan je 30 minuten al jouw praktische vragen over het slapen van je baby of kind stellen. Duurt ons gesprek langer, dan wordt de extra tijd á € 1,20 per minuut in rekening gebracht. Gebruiken we de maximale tijd van 60 min, dan kost het consult €96,-.

Voor losse consulten doen we in principe geen kennismakingsgesprek. Je kan meteen een consult plannen in onze agenda.

Hoe werkt een los consult?

Vooraf vragen we je om een vragenlijst en een slaaplog van 3 aaneengesloten dagen en nachten in te vullen. Deze bekijken we voor het gesprek, zodat we jou zo goed mogelijk tips op maat kunnen geven waar je zelf meteen mee aan de slag kan. Ik wil je vragen om alle informatie uiterlijk 24 uur voor het consult naar je slaapcoach te sturen. Dan is er voldoende tijd om het consult voor te bereiden en halen we het maximale uit het consult. Hou hier rekening mee bij het plannen. Hieronder vind je onze agenda’s.

los-consult-slaapcoach-José
Boek hier meteen een afspraak. Kies zelf bij welke coach je een los consult wil.
baby wakker

Goed om te weten!

bladerstrook
Scroll naar boven