Zit je met vragen en wil je op weg geholpen worden?

Boek dan een los consult bij slaapcoach José

Ook behoefte aan meer slaap?

Wat houdt het slaapconsult in?

Om alle ouders zo goed mogelijk te kunnen helpen bied ik, naast de complete slaapcoach trajecten, ook de mogelijkheid om een los consult te boeken. Je krijgt informatie en tips afgestemd op jullie situatie. En daarmee ga je zelf meteen werken aan betere nachten. 

Los consult slaapcoach vanaf €60,-

Ideaal voor het stellen van vragen of het behandelen van een onderwerp zoals:

Wil je jouw belangrijkste vragen kunnen overleggen?

Kies dan voor een slaapconsult

Voor losse consulten doen we in principe geen kennismakingsgesprek. Je kan meteen het Slaapconsult plannen in mijn agenda.

Ook behoefte aan langere nachten?

Vooraf vraag ik je om een vragenlijst en een slaaplog van 3 aaneengesloten dagen en nachten in te vullen. Deze bekijk ik voor ons gesprek, zodat ik je zo goed mogelijk tips op maat kan geven waar je zelf meteen mee aan de slag kan. Ik wil je vragen om alle informatie 2 dagen voor het consult naar mij te sturen. Dan heb ik voldoende tijd om me voor te bereiden en halen we het maximale uit het Slaapconsult. Hou hier rekening mee bij het plannen.

Een los consult is mogelijk vanaf € 60,-. Hiervoor kun je 30 minuten al jouw praktische vragen over het slapen van je baby of kind aan mij stellen. Duurt ons gesprek langer, dan wordt de extra tijd á € 1,20 per minuut in rekening gebracht. Gebruiken we de maximale tijd van 60 min, dan kost het consult €96,-.

los-consult-slaapcoach-José
baby wakker

Goed om te weten!

Scroll to Top