,

Cough & Cold wrijfolie, 30 ml

 15,95

Voor verkouden baby’s vanaf 6 maanden.

 

Beschikbaarheid: Op voorraad

Ingrediënten: Sesamolie, Ravensera, Lavendel, Limoen, Rosalina

Met een verkouden baby’tje weet je bijna zeker dat je nachten extra onrustig zijn. Je kan je zo machteloos voelen, omdat er weinig is wat je kan doen om je kindje te helpen. Maar ik heb iets voor je om het ongemak bij je baby te verlichten.

Cough and cold is een wrijfolie die je op de huid van je baby aan kan brengen. Onder de voetjes is een hele fijne manier. Is je baby al wat ouder, dan kan je ook een beetje op de borst en rug doen. Ik raad je aan om altijd eerst te beginnen met de voetjes en kijken hoe je kindje daarop reageert.

Vind je op de huid nog te heftig voor je kleintje? Dan kan je ook een drupje op een wolvilt hartje of houten geurverspreider doen. Deze leg of zet je vervolgens naast of onder het bedje van je kindje. Let op dat je het buiten bereik van kleine handjes legt!

Dit product is geschikt voor baby’s vanaf 6 maanden. Is je kindje 2 jaar of ouder, dan kan je overstappen naar de Verkouden neusjes olie en Zeehondje hoest balsem.

 

Het verschilt per leeftijd hoeveel olie je bij je kindje kan gebruiken. Ik raad je aan om onderstaand schema aan te houden, dan zit je goed.

6 TOT 12 MND                             12 TOT 24 MND

2 dr op iedere voet                        3 dr op iedere voet
2 dr op borst en rug                      2 dr op borst en rug
max 3 keer per dag                       max 4 tot 5 keer per dag

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cough & Cold wrijfolie, 30 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven