Contact slaapcoach

Neem contact op

Stuur een appje

Wil je hulp bij het slapen van je baby of kind?

Neem contact op

Heb jij een baby die maar niet wil slapen? Kan je peuter alleen terug in slaap vallen met een flesje melk? Lijkt het leven van je baby 1 grote slaapregressie? Heb je interesse in slaapcoaching van ZoeteSlapers, plan dan meteen een kennismakingsgesprek in. Of neem contact op via het formulier. Wij helpen jou en je gezin graag aan jullie welverdiende nachtrust.

Lieve groet,
José

José slaapcoach helpt baby en kind zelfstandig slapen

Kennismaking

Het is mogelijk, ook jouw kindje kan een Zoete Slaper worden. En wij helpen je graag om dit te bereiken. Zet nu de eerste stap en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij vertellen graag hoe we jou kunnen helpen.

Voor een los consult doen wij in principe geen kennismakingsgesprekken, deze consulten kan je meteen in de agenda boeken via de pagina Los consult.

sterretjes

Contactformulier

Wij nemen binnen 2 werkdagen contact op. Sommige spam filters zijn nogal fanatiek, hou voor de zekerheid ook even je spam folder in de gaten 😉

Workshops en lezingen

Wij verzorgen ook workshops en lezingen voor o.a. mamagroepen, gastouderbureaus, kindcentra, kinderopvanglocaties etc. Dit is bijvoorbeeld interessant wanneer je een thema avond over slaap bij baby’s en jonge kinderen gaat organiseren.

Heb je interesse in een workshop van José of Ardie? Stuur ons een mail of vul het contactformulier in, we bespreken graag de mogelijkheden.

sterretjes

Met de technieken van tegenwoordig zijn afstanden geen probleem

ZoeteSlapers biedt slaapcoaching voor jouw baby en kind
in heel Nederland én daarbuiten

sterretjes

José heeft ons heel goed geholpen bij de slaapproblemen van onze dochter.

We hebben jouw hulp echt als coaching ervaren, supportief, luisterend en kijken naar de mogelijkheden. We kregen het gevoel dat we het goed deden en onze dochter kennen.

Heel erg veel aan de coaching gehad, sindsdien slaapt ons zoontje een stuk beter en is hij beter te pas echt een aanrader voor iedereen met een kindje met slaap problemen, bedankt!

Scroll naar top